dimecres, 28 d’abril del 2010

Faves "a la Mano"

Hermosa sorpresa arribar a casa per dinar quelcom ràpid i sentir l'eco de la nevera en obrir-ne la porta. Dimecres i ja ens hem pulit la compra de dissabte al mercat del Poble Nou. Per sort, en un racó queden unes beines de faves que faran el pes, especialment després dels savis consells de la Mano en resposta a la meva trucada desesperada.
  • un grapat de beines de faves (crec que m'estic fent al voltant d'un quart de quilo)
  • all i vinagre
  • oli d'oliva
Vaja, em supero en simplicitat (i en bon gust, us ho asseguro):
  1. tallem les beies a bocins, després d'haver tret el nervi de banda i banda de cadascuna d'elles;
  2. posem una mica d'oli, un quart de got d'aigua i les beines trossejades a una paella a mig gas; tapem;
  3. quan s'hagin estovat, les servim un cop haver-les barrejat amb 2 alls esmicolats i un rajolí de vinagre
La barreja de vinagre i all és la clau, a més evidentment de tenir unes bones faves. Ideal per aquesta època de l'any.

1 comentari:

La cuina vermella ha dit...

Les faves haurien de ser un bé nacional. que bones per déu!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails