divendres, 31 de desembre del 2010

Coulant de Xocolata

Ideal pels dies freds que cal escalfar-se el cor. És una recepta molt fàcil que he trobat a la web, la recepta clàssica francesa és més laboriosa i porta dos tipus de cremes de xocolata però la d'avui es fa en un tres i no res.

Per 12 coulants de mida d'una madalena:

  • 6 ous
  • 250 gr de xocolata fondant negra
  • 225 gr de mantega
  • 225 gr de sucre
  • 80 gr de farina

Muntem 6 clares d'ou a punt de neu, desfem 225 gr de mantega i 250 gr de xocolata al microones o bany maria (jo ho he fet al microones i perquè la xocolata no es cremi hi he vessat una mica d'aigua). A un bol ben gran barregem les clares d'ou, els sis rovells, la mantega i xocolata desfetes , el sucre i la farina tamissada. Un cop tot ben barrejat, omplim els motlles unes 3/4 parts ( he fet servir uns de silicona per primer cop, a veure com queda) i els congelem fins que estiguem preparats per servir-los. Finalment, posem els motlles a 180-200ºC durant 15 minuts.

Bon profit!





LinkWithin

Related Posts with Thumbnails