Facilíssim i molt sofert. Suggereixo que aneu al mercat dissabte, i amb un parell de canvis d'aigua teniu el bacallà perfecte per diumenge al vespre. També ho podeu allargar fins dilluns o dimarts, però al tanto que no es dessali massa.
- 2 cullarades de farina
- el bacallà ben trinxat
- all i julivert
- oli d'oliva
- 1 ou
- una punta de cullereta de cafè (vaja, res) de llevat
Més fàcil impossible:
- barregeu els ingredients amb una forquilla, llevat de a clara de l'ou, que haureu batut apart
- escalfeu oli en una paella petita, de forma que surin
- quan l'oli estigui roent, amb una cullera de postre aneu prenent porcions de la massa i les deixeu a l'oli, mirant que no es toquin
- quan estiguin doradets, no oblideu posar-los en un plat amb 2 o tres fulles de paper de cuina per treure'n l'oli sobrant.
Fantàstic per a fer un àpat en cinc minuts, amb una bona amanida de tomàquets i enciams de l'hort del Lluís.
2 comentaris:
Bona recepta que hem assaborit després d'una excursió al Mas Patiràs i a Sant Miquel de Colera; alternativa al llevat és incorporar primer el rovell de l'ou i al moment d'anar a fregir, la clara muntada
n'hi ha quatre que viuen
Publica un comentari a l'entrada