dissabte, 6 de setembre del 2008

Bunyols de bacallà

Facilíssim i molt sofert. Suggereixo que aneu al mercat dissabte, i amb un parell de canvis d'aigua teniu el bacallà perfecte per diumenge al vespre. També ho podeu allargar fins dilluns o dimarts, però al tanto que no es dessali massa.

  • 2 cullarades de farina
  • el bacallà ben trinxat
  • all i julivert
  • oli d'oliva
  • 1 ou
  • una punta de cullereta de cafè (vaja, res) de llevat
Més fàcil impossible:
  1. barregeu els ingredients amb una forquilla, llevat de a clara de l'ou, que haureu batut apart
  2. escalfeu oli en una paella petita, de forma que surin
  3. quan l'oli estigui roent, amb una cullera de postre aneu prenent porcions de la massa i les deixeu a l'oli, mirant que no es toquin
  4. quan estiguin doradets, no oblideu posar-los en un plat amb 2 o tres fulles de paper de cuina per treure'n l'oli sobrant.
Fantàstic per a fer un àpat en cinc minuts, amb una bona amanida de tomàquets i enciams de l'hort del Lluís.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Bona recepta que hem assaborit després d'una excursió al Mas Patiràs i a Sant Miquel de Colera; alternativa al llevat és incorporar primer el rovell de l'ou i al moment d'anar a fregir, la clara muntada

El príncep de Salina ha dit...

n'hi ha quatre que viuen

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails