Plat exquisit i rapidíssim de fer. En mitja horeta teniu un plat sensacional per impressionar els amics.
- un magret per cada dues persones (no ens passem amb més, doncs en principi els farem alguna cosa més, als convidats, no?)
- dues taronges per cada magret
- una cullerada generosa de mel per cada magret
- vinagre balsàmic
- Primer farem els magrets, un cop salpebrats, a una paella amb poc oli (foc baix si ens agrada fet, foc fort i menys temps si ens agrada cru i torrat per fora). Recordeu coure el magret primer per la banda que té pell, uns 7 minuts, i després 4 minuts per l'altra banda.
- Mentrestant, pelem la meitat de les taronges i les separem en grills, si pot ser sense el tel que els recobreix. De la resta de taronges en fem suc.
- Apartem els magrets i els reservem. Abans de servir els tallarem en llesques fines.
- Treiem el greix que ha quedat surant a la paella, però no llencem pas el suc de l'ànec. Afegim tot el suc de taronja i una cullerada de postre de vinagre per cada magret.
- Ho deixem reduir una mica i afegim finalment la mel, deixant-ho espessir un punt.
- Per servir-lo, podem decorar cada plat amb talls de magret i grills de taronja alternats, i finalment hi aboquem la salsa de taronja, vinagre i mel.
Evidentment, després de fer el magret ha arribat el moment de disfrutar-lo els grans i de barallar-nos amb els menuts per a que el mengin... però en promig compensa i molt. Un plat deliciós.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada