dilluns, 2 d’abril del 2018

Conill amb cava i mostassa

Els dilluns de Pasqua són complicats a l'hora de cuinar perquè entre sortides de vacances amb la els de casa i visities obligades (i gaudides!) a la resta de la familia no queda massa temps per planificar i menys per comprar. Així que aprofitant la ruta amb cotxe per la Catalunya interior d'aquest dissabte passat i l'aturada obligada a Solsona per passejar pel seu preciós centre històric, vam aturar-nos a la carnisseria per comprar una mica de conill per avui.

Per tal de superar les receptes de conill a la cassola i conill amb escabetx ja massa més que amanides que tinc al blog he decidit tastar-lo amb mostassa. I com que no teníem vi blanc l'hem fet amb una ampolla de cava que madurava lentament a la nevera des del Nadal. Ben fàcil i ràpid si heu posat el conill una estona en maceració.


Ingredients:

  1. 2 conills (érem 5 i ens n'ha sobrat per un parell de carmanyoles aquesta setmana)
  2. una ampolla de cava
  3. 5 dents d'all senceres sense pelar
  4. mig pot de mostassa de Dijon
  5. dues cebes grans
Preparació
  1. Salpebrem el conill i l'untem amb mostassa. Hi afegim un got de cava. El deixem dins d'un bol a la nevera, si podem, un mínim d'una horeta.
  2. Quan faltin 45' per dinar el fregim amb abundant oli i el reservem
  3. En l'oli que ha deixat hi fem les dues cebes ben trinxades i a mig coure hi afegim les dents d'all.
  4. Finalment, afegim el conill, el cava que ens quedi (i que no ens hàgim pres mentre cuinàvem) i ho deixem reduir mitja horeta
Una delícia. Si heu pogut comprar una mica de pa com cal fareu que tota la família s'hi suqui els dits una bona estona mentre esperen la mona.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails