Contràriament al què hom sovint pensa, fer un civet no és difícil, tot i que cal tenir la previsió de tenir-lo en maceració un temps adequat abans de cuinar-lo.
No ho he provat mai, però suposo que un civet d'isard o de cèrvol deu quedar igual de bé.
Ingredients:
- 1 Kg de porc senglar
- 2 litres de vi negre
- una ceba gran
- porro, api i pastanaga
- mitja cabeça d'alls
- un grapat de castanyes
- una branca de farigola i una de romaní; una fulla de llorer
- addicionalment podem fer un puré de poma com expliquem a la recepta del fricandó
- tallem el porc senglar a troços petits (mida estofat) i el deixem en maceració durant un mínim de 24 hores amb 1 l de vi, la ceba, el porro, api i pastanaga, tot ben picat.
- colem tot el material i rebutjem el líquid
- seleccionem el senglar, el salpebrem i el saltejem amb una mica d'oli
- posem les castanyes pelades en remull durant un mímin de 15 minuts
- Afegim les verdures reservades, la farigola, el romaní, el llorer i els alls picats;
- Hi tirem també les castanyes
- Afegim 1 l de vi i deixem fent xup xup durant unes bones tres hores
Si a sobre ho acompanyem d'una mica de poma confitada ni te cuento
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada