diumenge, 26 d’agost del 2007

Pastís de xocolata

Una de les petites meravelles que es poden fer en una estona perduda de diumenge al matí. No apte per diabètics ni per dietes salvatges... (gràcies Anna i Oriol)
  • 200 g de xocolata negra (amb un bo percentatge de cacau)
  • 200 g de sucre
  • 5 ous
  • 2 cullarades de farina ben plenes
  • aproximadament 13 g de llevat Royal o similar
  • 200 g de mantega
  1. fondre al bany maria la xocolata amb una mica d'aigua per que no es cremi
  2. afegir el sucre un cop la xocolata estigui fosa i remenar
  3. afegir la mantega que prèviament haurem desfet a part
  4. afegir una barreja de la farina i el llevat. Sempre queda molt millor si ho passem tot per un "xino"
  5. afegir els ous
  6. posar la barreja en una plata de forn prèviament calenta a 180 graus (tenim forn elèctric i en uns 30 ó 40 minuts tenim el pastís cuit)
Si disposeu de nata muntada (els petits tetra briks que venen al super donen una nata ben bona amb certa paciència... tot i que si teniu una bona pastisseria a prop encara millor) acabeu de preparar un postre digne de can Narra.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails