Una de les petites meravelles que es poden fer en una estona perduda de diumenge al matí. No apte per diabètics ni per dietes salvatges... (gràcies Anna i Oriol)
- 200 g de xocolata negra (amb un bo percentatge de cacau)
- 200 g de sucre
- 5 ous
- 2 cullarades de farina ben plenes
- aproximadament 13 g de llevat Royal o similar
- 200 g de mantega
- fondre al bany maria la xocolata amb una mica d'aigua per que no es cremi
- afegir el sucre un cop la xocolata estigui fosa i remenar
- afegir la mantega que prèviament haurem desfet a part
- afegir una barreja de la farina i el llevat. Sempre queda molt millor si ho passem tot per un "xino"
- afegir els ous
- posar la barreja en una plata de forn prèviament calenta a 180 graus (tenim forn elèctric i en uns 30 ó 40 minuts tenim el pastís cuit)
Si disposeu de nata muntada (els petits tetra briks que venen al super donen una nata ben bona amb certa paciència... tot i que si teniu una bona pastisseria a prop encara millor) acabeu de preparar un postre digne de can
Narra.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada