El clàssic pa de pessic que (en principi...) sempre surt bé si respectes les proporcions. El truc és usar el pot del iogurt com sofisticada i precisa eina de mesura
- 1 iogurt
- 1 mesura (el volum del pot de iogurt buit) d'oli
- 2 mesures de sucre
- 3 mesures de farina
- 3 ous
- 1 sobre de llevat en pols
Tot ben barrejadet i, au, cap a al forn ben calent durant 20 minuts. Un truc que surt prou bé és separar el rovell de la clara dels ous, batre la clara a punt de neu (si no ho podeu fer a mà per què esteu ja vellets com jo proveu d'usar una batedora com la que vam treure dels punts de la tarja RACC... val la pena! la batedora, no pas arruinar-se amb la tarja pels maleïts punts) i usar aquesta per la barreja. Un cop feta una massa escumosa afegir-hi els rovells.
...i ja sabeu... a disfrutar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada